Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2018-05-09, 17:45   #1
 
Reg.datum: jan 2018
Inlägg: 186
Sharp$: 3545
Standard

2018-05-11 19:00 Orgryte - Gefle IF (Superettan)


2018-05-11 19:00SuperettanOrgryte vs Gefle IF -0.75 FT 5 1.909

Serieledarna Örgyte tar emot Gefle på Gamla Ullevi på fredag, och vi tror oss ha hittat en klar vinnare.

Orgryte - Gefle IF -0.75 @1.909

-------------------------------------------------------------------------------------------

Det är den 7e omgången av Superettan, och det är två lag vars formkurvor pekar åt olika håll som ska göra upp. Örgryte är obesegrade, och har bara tappat poäng i en match, då man kryssade mot Landskrona på bortaplan. Nu senast åkte man till Degerfors, där man långa stunder spelade ut hemmalaget. I slutet av matchen drar man på sig ett rött kort och får avsluta matchen 10 mot 11. Trots det, lyckas man spela jämt mot Degerfors, och tillslut fixar seriens överlägset bästa spelare, Diego Montiel, på egen hand en straff när han bryter en boll som är påväg ut över sidlinjen och försvararen tvingas till ett regelbrott. Den straffen stänker han givetvis upp i nättaket och så var 3 nya poäng säkrade. Vinsten innebar att man lägger sig med 3 poäng ovanför AFC Eskilstuna.

Ska skilja minst en boll
Nu ska alltså Gefle åka ned till Göteborg och försöka störa serieledarna som bara ångar på. Fullt av självförtroende. Gästerna har lyckats skrapa ihop 2 vinster och ett kryss såhär långt, och man finner dem på den nedre tabellhalvan. Att man i dagsläget ska kunna rå på Örgryte har jag mycket svårt att se. Den ända anledningen att jag inte kliver på med tyngre insats är om Diego Montiel, som klev av matchen sist p.g.a skada, inte kan medverka här, samt att Gefle kör på med sin klassiska game plan som de haft i många år då man har en klart defensiv approach, vilket kan innebära målsnålt. Om Örgryte får problem att spräcka nollan behöver det inte nödvändigtvis rinna iväg, men annars ser jag ingen anledning till att man inte plockar hem ett ytterligare 3-poängare. Allt annat vore en skräll.
Lukasoe är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td